Sahabat blog

Thursday, November 3, 2011

Yanmieonline's giveaway

Assalamualaikum w.b.t.





Kali ni saya nak cuba masuk giveaway dari blogger ni. Bukan calang-calang blogger ni...kira otai jugakla...giveaway ni sangat mudah...kalau sesapa nak join pun...silakan...apa yang anda perlu lakukan :


1) Buat entry pasal giveaway ni dan bagi cadangan or komen tentang blog INI.


2) Letak link blog INI pada entry anda.



DONE!


Sangat mudah kan...


Baiklah, untuk pendapat pulak, ini bahagian saya untuk komen ye...Blog Yanmieonline ni sangat simple dan praktikal. Pertama kali saya bukak, warna 'tanah' untuk blog memang dah calm, damai je rasa. Font pun ok, cuma kalau boleh...tukar sikit font jenis lain...contoh seperti font Maharani. Header, memang dah comel dah. Takyah tukar pun takpe. Tapi bahagian bawah header tu, lupa lak nama nya...yang ada Home, About Me, Contact Me etc tu, nampak seperti sangat-sangat simple.huhuhu...kalau tukar warna lain sikit atau mungkin biru tone gelap contoh seperti royal blue dan jenis font ditukar, mungkin memberikan impak yang lebih menarik. Dan satu lagi, warna tanah untuk bahagian entry, iaitu warna putih, nampak agak pucat..macam tak naik. Tapi, mungkin tuan tanah nak background yang simple-simple je kan. Huhu..jangan marah ye tuan tanah...saya cuma memberi sedikit komen.Hehehe...

Okeh, setakat ini sahaja coleteh saya tentang memberi pendapat bagi blog Yanmieonline.com.

Sekian, terima kasih.


Harap-harap, bertuahla terpilih nanti...Amin...













1 orang nak bagi idea:

yanmie said...

Salam

thanks utk review tersebut, gud luck yea :)

www.yanmieonline.com

Post a Comment



 
Blog Template by yummylolly.com